Sankarinviitan ansainnut Nelli Kyttänen
Parhaana pelaajana palkittu Elina Tahvanainen

(1-2, 1-0, 2-1, 2-1)

Hyvinkää 6 - Haukat 4

Viikonlopun toinen peli starttasi tasaisesti. Kotijoukkueen Iina Kupiainen pääsi iskemään pelin ensimmäisen maalin ylivoimalla seitsemännen peliminuutin aikana, Teija Lehtisen ja Minka Levanderin esityöstä. Muutamaa minuuttia myöhemmin vierasjoukkueen Pinja Alanko pääsi karkaamaan läpiajoon Petra Räsäsen ja Anni Savolaisen syöttäessä, josta syntyi tasoitusmaali. Hetkeä myöhemmim vierasjoukkue pääsi vielä iskemään 1-2 johtomaalin, joka oli Iida Lehtosen käsialaa, Luana Perezin syöttäessä.

Toinen erä oli tasaista vääntöä. Tilastomerkintöjä olivat ainoastaan molempien joukkueiden yhdet jäähyt sekä kotijoukkueen Elina Tahvanaisenä iskemä tasoitusmaali toisen erän viimeisellä peliminuutilla, kun Levander ja Jessica Lehtinen toimivat syöttäjinä.

Kolmas erä oli myös todella tasaista vääntöä. Erää oli pelattu kolme minuuttia, kun taululle laitettiin kotijoukkueen kolmas maali. Tämä maali merkittiin vierasjoukkueen omaksi maaliksi. Muutamaa minuuttia myöhemmin Tahvanainen iski lukemiksi 4-2. Vierasjoukkue tuli kuitenkin kovaa päälle ja iski muutaman minuutin päästä lukemiksi 4-3. Maalintekijänä toimi Vilma Tuominiemi.

Neljännen erän alku oli kovaa taistelua ja vierasjoukkue pääsi heti alkuun ylivoimalle. He käyttivät sen hyväksi iskemällä 4-4 tasoitusmaalin, Iida Henelin toimesta, Jenni Kauppisen syöttäessä. Tästä sisuuntuneena puoli minuuttia myöhemmin, Tahvanainen sinetöi hattutemppunsa, iskemällä jälleen johtomaalin 5-4, Veera Hakosen esityöstä. Sama kaksikko pääsi vielä muutamaa minuuttia myöhemmin iskemään lopullisiksi lukemiksi 6-4. Erän viimeiset viisi minuuttia olivat kovaa taistelua, mutta hyökkäyspäässä tehtiin järkeviä valintoja ja puolustus kesti. Siispä saaliina tärkeät kaksi pistettä Hyvinkäälle.

Pelin parhaimpina palkittiin kotijoukkueesta neljä maalia tehnyt Elina Tahvanainen ja vierasjoukkueesta Vilma Tuominiemi. Sankarin viitan sai harteilleen kovaa karvausta ja renkaan riistoja tehnyt Nelli Kyttänen.