Päivän pirteimmän pelaajan palkinnon ansainnut Roosa Ravantti Kuva: Timo Kupiainen
Päivän parhaan pelaajan palkinnon saanut Venla Röpelinen Kuva:Timo Kupiainen
Sankarinviitan ansainnut Venla Röpelinen

(1-2, 1-2, 0-0, 1-1)

Viikon kolmas ottelu alkoi juhlallisuuksilla, kun meidän Pauliina Auvinen #3 palkittiin 200:sta pelatusta SM-sarjaottelusta!

Ensimmäinen erä oli tiukkaa taistelua ja ensimmäinen maalikin nähtiin vasta ajassa 8:17, tekijänä Blue Ringsin Salla Naakka. Seuraava maali oli myös vastustajan käsialaa, kun Taru Heikkilä iski renkaan maalin 3-2 ylivoimalla. Ensimmäisen erän viimeisillä minuuteilla meidän Venla Röpelinen sai kavennettua lukemiksi 1-2 Iina Kupiaisen esityöstä.

Toinen erä lähti vauhdikkaasti käyntiin, kun Riina Sallinen iski heti erän alussa tilanteen tasoihin Röpelisen syötöstä. Hetken päästä kuitenkin Blue Ringsin Annika Haara vei joukkueensa 2-3 johtoon.  Vielä toisen erän viimeisellä minuutilla Heikkilä maalasi illan toisen maalinsa ja pitkälle erätauolle lähdettiin lukemissa 2-4.

Kolmanteen erään me lähdimme hyvällä taisteluilmeellä. Erä oli vauhdikasta ja kovaa taistelua nähtiin kummaltakin joukkueelta. Myös maalivahtimme Roosa-Mari Heikkinen sekä Blue Ringsin Junella Riikonen tekivät huikeita torjuntoja ja kolmas erä pysyikin maalittomana.

Neljännessä erässä saimme vielä kavennettua tilanteen 3-4:ään Kupiaisen toimesta, mutta vielä viimeisellä minuutilla vastustajan Monica Koukkula viimeisteli suoraan aloituksesta lukemiksi 3-5.

Päivän parhaana Blue Ringsiltä palkittiin maalivahti Junella Riikonen ja meiltä palkinnon nappasi vahvasti pelannut Venla Röpelinen. Päivän pirteimmän pelaajan palkinnon sai itselleen Blue Ringsiltä Taru Heikkilä ja meiltä Roosa Ravantti. Myös sankarinviitan ansaitsi tänään ansaitusti harteilleen Venla Röpelinen.