Varmoilla otteilla voitto Luviasta

22.12.2019

Kuva: Timo Kupiainen

Hyvinkää-Luvia 5-3 (4-2, 0-1, 1-0, 0-0)

Tänään saatiin vastaan Luvia ja kotiottelussa oli jälleen tarjolla tärkeitä pisteitä. Pelin alku tuloksellisesti oli harmillinen meille Luvia aloittaessa maalinteon jo ajassa 1:21 Maria Elon tekemänä ja Kirsi Pukkilan syöttämänä. Peli oli kuitenkin hyvää ja tasaista vääntöä ja saimme usein karvattua renkaan vastustajalta. Työnteko palkittiin ajassa 3:09 komealla pakin nousulla Mikaela Saukkosen toimesta.  Luvia iski toisen maalinsa ajassa 5:11 Sanni Koivusen osumalla ja Lotta Lemmetin syötöllä. Meidän pakkien hienoa peliä jatkoi Nelli Kyttänen, joka iski meille kolmea minuuttia myöhemmin toisen maalin Pauliina Auvisen ja Jessica Lehtisen esitöistä. Minuutti tästä Luvian verkko soi jälleen, nyt Riina Sallisen toimiessa maalintekijänä, Iina Kupiaisen ja Venla Röpelisen syöttäessä. Vielä erän loppuun ajassa 14:51 iski Kupiainen renkaan Luvian maaliin.
Ensimmäisen erän maalikarkelot rauhoittuivat toisessa erässä, mutta pelattiin tasaista peliä molemmin puolin. Tänään pelasimme omalla tasolla varmasti ja fiksusti. Maaleja toisessa erässä syntyi vain yksi, Luvian toimesta. Luvian kolmannen maalin teki Milla Rantanen Katariina Niemen syöttäessä. Pitkälle erätauolle lähdettiin siis kutkuttavassa tilanteessa 4-3 meidän eduksemme.
Kolmas erä oli meidän hallintaamme ja sen kertoivat myös torjunnat, kun meidän maalivahtimme Roosa-Mari Heikkinen joutui torjuntatöihin vain 3 kertaa. Maaleja ei kuitenkaan syntynyt enempää kuin yksi ja sen täräytti maalin yläkulmaan Elina Tahvanainen, Minka Levanderin ja Lehtisen toimesta.
Nejäs erä oli meiltä fiksua pelaamista, eikä annettu vastustajalle mahdollisuuksia kaventaa. Luvia yritti kuitenkin vielä kavennusta ottamalla maalivahdin pois erän lopulla. Tänään kova peruspeli ja työteliäisyys palkittiin meille voittona Luviasta 5-3.
Ottelun parhaina palkittiin Luvialta maalilla kovasti töitä tehnyt Maria Perkkola ja meiltä hienon pelin pelannut Riina Sallinen. Sankarinviitta siirtyi tänään Nelli Kyttäsen harteille, hienolla maalilla ja kovilla otteilla puolustuspäässä.
Nyt pieni joulutauko ja tosihommiin palataan heti loppiaisena, kun lähdemme Järvenpäähän kohtaamaan Haukat Ringeten!