Kuva: Timo Kupiainen
Pelin parhaana pelajaan palkittu Minka Levander. Kuva: Timo Kupiainen
Joukkueen kiertopalkinto sankarin viitta Roosa Ravantille.

Blue Rings-Hyvinkää 7-2 (1-0, 2-0, 3-1, 1-1)

Sunnuntai aamupäivän peli alkoi tasaisissa merkeissä. Paikkoja tuli molemmin puolin mutta molempien joukkueiden maalivahdit esitti hienoja torjuntoja. Kotijoukkue Blue Rings meni kuitenkin 1-0 johtoon ajassa 12:37 Taru Heikkilän iskiessä maalin ylivoimalla. Seuraava maali tuli vasta toisessa erässä kun Salla Naakka laittoi renkaan maaliin Heikkilän ja Miia Railion syöttäessä. Blue Rings viimeisteli taululle 3-0 vajaa minuutti ennen toisen erän päättymistä. Tällä kertaa maalinteossa onnistui Iida Adler Naakan syötöstä.

Pitkän erätauon jälkeen onnistuimme iskemään kavennusmaalin, Elina Tahvanaisen tehdessä ja Minka Levanderin syöttäessä maalin. Kotijoukkue kuitenkin jatkoi vahvaa suorittamistaan ja kasvatti johtoaan Sanni Raskin maalilla. Ehti kulua vain muutama minuutti, kun Blue Rings karkasi jo 5-1 johtoasemaan Naakan tehdessä maalin ja Heikkilän syöttäessä. Blue Rings teki vielä yhden maalin ennen kolmannen erän päätöstä Iida Adlerin viimeistellessä päivän toisen osumansa.

Blue Rings aloitti myös neljännen erän vahvasti ja siirtyi 7-1 johtoon, kun erää oli pelattu vain 15 sekunttia. Maalin teki Naakka, joka viimeisteli osumallaan hattutempun. Saimme kuitenkin vielä aikaan kavennusmaalin kun Tahvanainen viimeisteli läpiajosta maalin hienon karvauksen päätteeksi. Ottelu päättyi Blue Ringsin voittoon 7-2.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Blue Ringsiltä upeasti maalilla torjunut Junella Riikonen ja meiltä vahvasti pelannut Minka Levander. Kiertopalkintomme sankarinviitan tänää anasaitsi itselleen Roosa Ravantti.

Jatkamme pelejä jälleen ensi viikonloppuna kotipelillä, kun saamme vieraaksemme LuKi-82:sen Luvialta.