3.11.2019

Kultaviitan ansaitsi Roosa Ravantti
Subwayn lahjakortilla palkittu Roosa Ravantti. Kuva:Mikko Tuomi

Hyvinkää-Luvia 2-1 (1-0, 0-0, 1-1, 0-0)

Tänään vastassa oli tiukka vastus Luvialta, joten tunnelma oli niin kentällä kuin katsomossa korkealla. Saimme erittäin hyvä startin peliin ja onnistuimme tekemään vastustajan pelin hankalaksi. Onnistuimme tekemään ottelun ensimmäisen maalin ajassa 8:36 Elina Tahvanaisen toimesta, Rosa Kurosen ja Emmi Helmisen toimiessa maalipaikan rakentajina. Erän loppu oli toisen erä tavoin maaliton. Meillä oli maalipaikkoja runsaasti, mutta Luvian maalilla Maria Perkkola venyi vetojemme eteen. Pitkälle erätauolle mentiin siis meidän 1-0 johtoasemassa.

Kolmannen erä alkupuolella ajassa 33:28 Veera Hakonen takoi Iina Kupiaisen syötöstä renkaan Perkkolan selän taakse. Pelin painopiste oli pääsääntöisesti Luvian päässä, mutta erän lopussa jäähyilymme kostautui. Luvia sai 3-2 ylivoiman ja ei erehtynyt saamastaan maalipaikasta ajassa 44:57. Maalintekijänä oli Meri Ruuska, syöttäjinä Kirsi Pukkila ja Koivunen Sanni. Neljännessä erässä ei maaleja tullut, vaikka erän lopussa Luvia sai jälleen 3-2 ylivoiman ja pelasi jopa 6:lla kenttäpelaajalla otettuaan maalivahdin pois. Saimme kuitenkin pidettyä oman maalin puhtaana ja voitimme ottelun lukemin 2-1.

Valmentajamme Janne Lehtinen pohti pelin jälkeen:
”Hyvä peli joukkueelta kokonaisuudessaan. Ainoa asia mikä tökki oli maalinteko ja se piti ottelun tiukkana koko pelin ajan. Joukkueen kokokentän puolustuspelivalmius piti vastustajan pelin kurissa ja vain kahden pelaajan alivoima antoi vastustajalle mahdollisuuden maalintekoon. Muutamat vastustajan avopaikat Roosis (Roosa-Mari Heikkinen) torjui varmasti.”

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Luvialta Gigantin palkinnolla upeisiin torjuntoihin venynyt Maria Perkkola sekä Hyvinkäältä Subwayn lahjakortilla todella vahvoja otteita esittänyt Roosa Ravantti, joka ansaitusti sai myös Sankarin viitan harteilleen.

Ottelut jatkuvat jälleen ensi viikonloppuna. Pelaamme ensin lauantaina kotona Paavolan pannuhuoneessa Espoota vastaan klo 16.30, minkä jälkeen suuntaamme Pohjois-Savoon, jossa sunnuntaina pelaamme Lapinlahtea vastaan.