20.10.2019

Subwayn lahjakortilla palkittu #33 Roosa-Mari Heikkinen
Sankarinviitan itselleen ansainnut #6 Venla Röpelinen

Hyvinkää-Lahti 4-5 (1-1, 0-2, 1-0, 2-2)

Viikonlopun toisessa ottelussa vastaan luisteli Lahti ringette. Ottelu lähti jälleen tasaisesti liikkeelle ja ensimmäisessä erässä nähtiinkin molemmilta joukkueilta yksi maali. Lahden maalin maalintekijänä Niina Piiroinen ja meidän maalintekijänä Elina Tahvanainen.

Toisessa erässä ensimmäinen maali nähtiin vasta erän lopussa kun Lahden Tanja Eloranta vei vieraat 1-2 johtoon. Erän toinenkin maali merkittiin vastustajalle, tekijänä Hennariikka Parviainen.

Kolmas erä oli tasaista vääntämistä renkaan pomppiessa toisesta päästä toiseen. Onneksemme erän ainoa maali merkittiin meille ja tekijäksi Iina Kupiainen.

Neljäs erä alkoi Tahvanaisen 3-3 tasoitusmaalilla, kun erää oli pelattu vain 1:02.
Hetkeä myöhemmin Lahden Piiroinen vei vastustajan 3-4 johtoon. Aikalisän jälkeen tasoitimme pelin Veera Hakosen maalilla. Valitettavasti vastustaja osui vielä kertaalleen erän lopussa Krista Lanterin maalilla, eikä tasoitusta saatu yrityksistä huolimatta aikaan. Ottelu päättyi siis meidän niukkaan tappioon 4-5.

Hyvinkäältä ottelun parhaana pelaajana palkittiin Kauppalankadun Subwayn lahjakortilla 40 kertaa renkaan eteen venynyt Roosa-Mari Heikkinen ja Lahdelta Gigantin tuotepalkinnolla palkittiin niin ikään maalivahti Tiina Tenhunen.

Sankarinviitan ansaitsi tänään ahkeralla pelillään Venla Röpelinen.

Seuraava kotiottelu pelataan sunnuntaina 3.11, kun vastaan luistelee Luki-82.