Maalirikkaan pelin päätteeksi pisteet matkasivat Raisioon

19.10.2019

Kuva: Mikko Tuomi

Hyvinkää-RNK 7-13 (2-2, 3-4, 1-5, 1-2)

Tänään kotiottelussa vastaan luisteli tällä kaudella ensimmäistä kertaa RNK. Ottelu lähti käyntiin tasaisesti. Ajassa 3:02 RNK:n Roosa Rantaniitty vei vieraat 0-1 johtoon. Meidän Venla Röpelinen tasoitti pelin upean karvauksen päätteeksi erän lopulla. Hetkeä myöhemmin Veera Hakonen viimeisteli kulmalta johtomaalimme Iina Kupiaisen ja Röpelisen toimiessa syöttäjinä, 3vs2 ylivoimalla. Erän lopulla Rantaniitty toi vieraat tasoihin illan toisella osumallaan.

Toisen erän alussa Rantaniitty viimeisteli illan kolmannen osumansa vieden vieraat 2-3 johtoon. Tästä sisuuntuneena teimme neljän minuutin sisällä kolme maalia. Ensin Minka Levander saattoi läpiajon päätteksi renkaan maaliin tasoittaen pelin. Röpelinen viimeisteli hetkeä myöhemmin illan toisen osumansa ja Nelli Kyttänen iski vielä renkaan maaliin vieden meidät 5-3 johtoon. Erän mustan hetken koimme, kun vastustaja viimeisteli kolme maalia alle kahteen minuuttiin. Maalintekijöinä Rantaniitty, Susanna Tapani ja Janita Järvinen.

Kolmannen erän alkuun Tapani teki illan toisen maalinsa, mutta hetkeä myöhemmin meidän Vera Ketonen kavensi peliä 6-7. Seuraavat kaksi maalia oli Tapanin käsialaa ja valitettavasti erän kaksi viimeistä maaliakin merkattiin RNK:lle. Maalintekijöinä Emilia Riikola ja Henna Mantere.

Neljäs erä oli pelin vähä maalisin. Meidän Hakonen viimeisteli erän alkuun toisen osumansa, mutta kaksi viimeistä maalia merkattiin jälleen RNK:lle. Maalintekijöinä Järvinen toistamiseen ja Tapanille illan viides osuma. Ottelu päättyi RNK:n voittoon 7-13.

Hyvinkäältä ottelun parhaana pelaajana palkittiin Kauppalankadun Subwayn lahjakortilla upeasti pelannut Nelli Kyttänen ja RNK:lta Gigantin tuotepalkinnolla palkittiin Susanna Tapani.

Tänään sankarinviitan sai harteilleen vahvasti pelannut Veera Hakonen.

Seuraava kotiottelu pelataan jo huomenna 20.10 kello 16:30, kun vastaan luistelee Lahti ringette.