Luvialta pisteet mukaan kotimatkalle. Luvia-Hyvinkää 5-7.

5.10.2019

Maalinteossa onnistuivat tänään Rosa Kuronen, Veera Hakonen, Minka Levander, Mikaela Saukkonen ja hattutempun tehnyt Elina Tahvanainen.

Ensimmäisen erän alku oli meiltä hieman tahmeaa ja vastustaja pääsi 2-0 voittoasemaan Sanni Koivusen ja Kirsi Pukkilan osumilla. Tahvanainen pääsi iskemään kavennusosumamme, jonka jälkeen saimme oman pelin käyntiin ja aloimme taistelemaan kovemmin. Luvia iski vielä luvut 3-1 Jenna Rakkolaisen toimesta.

Toisessa erässä saimme hyvin pidettyä renkaan hyökkäyspäässä ja teimme 3 hienoa maalia. Tahvanainen teki toistamiseen maalin ja kolmannen maalin teki Saukkonen aivan yläkulmaan Sanni Korhosen jättösyötöstä. Erän lopussa Levander pääsi veivaamaan maalin edessä ja viimeisteli hienon osumansa vieden meidät johtoon 3-4. Pitkälle erätauolle lähdimme siis johtoasemassa.

Kolmas erä alkoi hyvin ja Tahvanainen pääsi viimeistelemään hattutemppunsa. Loppu erä sujui meidän hallinnassa kovan karvaustyön ja SM-sarjassa debyyttinsä pelanneen Laura Latostenmaan tärkeiden torjuntojen tuloksena.

Neljännessä erässä Hakonen onnistui maalinteossa Iina Kupiaisen syötöstä sekä viimeisen maalimme viimeisteli Kuronen ajassa 51:13. Lopussa Luvia onnistui kahdella kavennusosumalla Taru Salosen ja Koivusen nopeilla maaleilla, mutta peli päättyi lopulta 5-7 meidän voittoon.

Hyvinkäältä parhaan pelaajan palkinnolla palkittiin Elina Tahvanainen #9 ja Luvialta Jenna Rakkolainen #14.

Sankarin viitta meni ansaitusti upeasti maalissa pelanneelle Laura Latostenmaalle #1.