Lauantain ottelusta pisteet matkasivat Lahteen

16.2.2019

Ottelun parhaan pelaajan palkinnon sai tänään Mikaela Saukkonen
Kuva: Mikko Tuomi
Ottelun parhaan pelaajan palkinnon sai tänään Mikaela Saukkonen Kuva: Mikko Tuomi
Joukkueen "110-lasissa"-paita meni Camilla Tuomelle

(0-2, 0-3, 1-3, 0-3)

Peliiviikonlopun ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Lahti Ringette. Ottelun alku oli vauhdikas ja maalipaikkoja syntyi tasaiseen tahtiin molemmissa päissä. Lahti oli kuitenkin ainoa joukkue, joka onnistui käyttämään maalipaikat hyödykseen Hyvinkään kilistellessä tolppia. Toisessa erässä Lahti pisti kovemman vaihteen silmään, eikä emännät enää pysyneet tahdissa täysin mukana. Pitkälle erätauolle lähdettiinkin Lahden johtaessa ottelua 0-5.

Kolmannessa erässä Lahti ei nostanut jalkaa kaasulta ja verkko heilahtikin kuudennen kerran, kun erää oli pelattu vasta minuutti.  Hyvinkään ainoan maalin teki erässä Elina Tahvanainen.
Neljäs erä meni edelleen Lahden hallitessa vahvasti peliä, Hyvinkään roikkuessa pelissä mukana. Ottelu päättyikin Lahden voittoon 1-11.

Ottelun parhaana pelaajana, Unikulman tuotepalkinnolla palkittiin Lahdelta neljä maalia viimeistellyt Tanja Eloranta. Hyvinkäältä Kauppalankadun Subwayn lahjakortilla palkittiin Mikaela Saukkonen. ”110 lasissa”-paidalla palkittiin tänään vahvasti ja ennakkoluulottomasti pelannut Camilla Tuomi.