Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Iiris Wilenius
Kuva: Mikko Tuomi
Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Iiris Wilenius Kuva: Mikko Tuomi
Joukkueen "110-lasissa"-paidan sai Roosa-Mari Heikkinen

(3-0, 0-1, 0-1, 3-1)

Viikonlopun toinen vieraspeli sijoittui Lahteen ja luvassa oli tiukka ottelu. Peli alkoi vauhdikkaasti ja Lahti Ringette teki ensimmäisen maalinsa ajassa 2:09 Tanja Elorannan toimesta syöttäjänä Kia Ollila. Ottelu oli kuitenkin hyvin tasaista, vaikka Lahti teki toisen maalinsa ajassa 5:02, nyt tekijät toisinpäin Ollila maalintekijänä ja Eloranta ja Tanja Ahonen syöttäjinä. Hyvinkäällä oli myös omat hyvät maalintekopaikat. Rengas löytyi Lahden maalista kahteen kertaan, mutta valitettavasti niitä ei voitu pöytäkirjaan merkata. Lahti maalasi jo 3-0 johdon ajassa 7:17 Sara Saarisen johdolla ja syöttäjänä Petra Hyökyvaara. Ensimmäinen erä päättyikin näihin lukemiin.

Toiseen erään lähdettiin sisuuntuneena tekemään maaleja. Toinen erä oli Hyvinkäältä hienoa taistelua renkaasta ja maali tehtiin ajassa 23:27, kun Iiris Wilenius pisti renkaan verkkoon Veera Hakosen syöttäessä. Muita maaleja ei nähtykään toisessa erässä ja pitkälle erätauolle lähdettiin lukemissa 3-1.

Kolmanteen erään tultiin päättäväisesti voittamaan peliä ja karvattiin tunnollisesti. Pääsimme hyville maalipaikoille, mutta maalia saatiin odottaa ihan erän loppuun. Hakonen pisti renkaan ihan yläputken alle ajassa 44:48, kun Lahdella oli kolme kenttäpelaajaa. Maalin syöttäjinä toimi Iiris Wilenius ja Elina Tahvanainen. Kolmannen erän päättyessä lukemat olivat kutkuttavat 3-2.

Neljäs erä oli meiltä myös hyvää peliä, vaikka pieniä hädän hetkiä oli. Hyvinkään maalissa torjunut Roosa-Mari Heikkinen piti kuitenkin puolustuksen kanssa meitä voittokannassa. Lahti pääsi kuitenkin harmittavasti 4-2 johtoon ajassa 52:18, kun Niina Piiroinen teki maalin Nea Tervalan ja Ahosen syöttäessä. Tästä ei lannistuttu ja yritettiin vielä tehdä nousua ja muutama tolppa ja rengas pyöriä maaliviivalla, mutta tänään meitä onnistanut. Lahti teki nopeasti viidennen maalinsa ajassa 54:05 jälleen Piiroisen toimesta syöttäjinä Krista Lanteri ja Ahonen. Karvattiin jälleen kovasti ja saatiin pitkiä hyökkäyksiä Lahden päähän, mutta Lahti pääsi jo 6-2 tilanteeseen ajassa 59:22 Tervalan tehdessä, Piiroisen ja Ahosen syöttäessä. Hyvinkää kavensi vielä loppulukemat 6-3, kun Hakonen viimeisteli toisen maalinsa Tahvanaisen ja Wileniuksen syöttäessä. Pisteet jäivät tänään Lahteen, mutta tästä jatketaan eteenpäin.

Valmentaja Kim Forsblomin sanoin: ”Pelattiin todella hyvällä taisteluilmeellä tänään, siihen olen tosi tyytyväinen. Pelaajien puolesta harmittaa, ettei se riittänyt pisteille. Olen kuitenkin ylpeä joukkueesta!”

Ottelun parhaana pelaajana valittiin Hyvinkäältä hienot maalit tehnyt Iiris Wilenius. Joukkueen "110-lasissa"-paidan tänään sai ansaitusti maalissa ahkeroinut Roosa-Mari Heikkinen.

Pelit jatkuvat vasta helmikuussa, kun päästään pelaamaan pitkästä aikaa kotihallissa RNK:ta vastaan.