Kevätkausi alkoi tappiolla Luviaa vastaan

Pelin parhaana pelaajana sähäkästi pelannut Elina Tahvanainen. Kuva: Mikko Tuomi.
Joukkueen "110 lasissa" -paidan sai kaksi maalia viimeistellyt Rosa Kuronen.
Maalinälkäinen Rosa Kuronen. Kuva: Mikko Tuomi.

Otteluraportti LuKi-82 - Hyvinkää 7 - 5 (0-1, 1-3, 2-1, 4-0)

Joulutauon jälkeen pelit jatkuivat vieraspelillä Luviaa vastaan. Joukkueet kohtasivat neljännen eli viimeisen kerran tällä kaudella. Ennen ottelun alkua palkittiin 400 ottelua valmentanut Luvian pitkäaikainen valmentaja Antero Kivelä ja 700 ottelua pelannut Kirsi Pukkila. Onnea palkituille saavutuksista!

Ottelu alkoi meidän hallinnallamme ja ensimmäinen maali syntyi ajassa 6.22, kun Rosa Kuronen iski renkaan yläkulmaan. Syöttäjinä toimivat Vera Ketonen ja Sanni Korhonen. Erässä ei nähty enempää maaleja. Toisen erän alussa Luvia pääsi tasoittamaan tilanteeksi 1-1 Riikka Häyrisen maalilla. Pääsimme uudelleen johtoasemaan ajassa 11.31, kun Iiris Wilenius onnistui maalinteossa Veera Hakosen syötöstä. Tästä ei kerennyt kulua kuin 22 sekuntia, kun Mikaela Saukkonen laittoi tilanteeksi jo 1-3, syöttäjänä Roosa Ravantti. Erän lopulla nähtiin vielä yksi maali, kun Mira Sydänmaa nousi pakin paikalta ja teki läpiajosta maalin Wileniuksen syötöstä.

Kolmanteen erään lähdettiin 1-4 tilanteesta. Erän alussa Luvian Noora Peltovirta pääsi kaventamaan tilanteeksi 2-4. Pian tämän jälkeen onnistui Kuronen jo toistamiseen ja iski taululle numerot 2-5. Maalin alusti Teija Lehtinen. Ottelu eteni tasaisesti, mutta Luvia pääsi vielä kaventamaan erän lopussa tilanteeksi 3-5 Miamari Kartan osumalla. Neljännessä erässä Luvia kiristi tahtia ja onnistui maalinteossa neljästi. Erä oli tasaista vääntöä, mutta hyvistä maalipaikoistamme huolimatta emme onnistuneet maalinteossa, joten peli päättyi Luvian hyväksi 7-5.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Luvialta ansaitusti maalivahti Inka Laivonen ja Hyvinkäältä sähäkästi pelannut Elina Tahvanainen. Joukkueen "110 lasissa" -paidan sai kaksi maalia hienosti viimeistellyt Rosa Kuronen. Meidän pelimme jatkuvat ensi viikon lauantaina 12.1. Raisiossa.