Elina Tahvanainen #9 Kuva: Timo Kupiainen
Pauliina Auvinen #3 Kuva: Timo Kupiainen
Joukkueen "110-lasissa"-paidan sai tänään Mira Sydänmaa #19

Hyvinkää-EKS 4-12
(3-1, 0-1, 1-7, 0-3)

Joukkueet kohtasivat tänään kolmatta kertaa sarjan aikana. Aiemmista kohtaamisista Espoolaiset ovat vieneet täydet 4 pistettä ja tänään heidän pistepotti kasvoi jälleen kahdella pisteellä.

Kotijoukkue Hyvinkää lähti ensimmäiseen erään sisuuntuneena eilisestä ja otti heti kuskin paikan. Hyvinkää aloitti maalinteon kun peliä oli vanhentunut vain 2:37 kun Vera Ketonen ujutti renkaan EKS maalivahdin Meini Kärnän selän taakse. Syöttäjänä toimi Nelli Kyttänen. Myös seuraavat kaksi maalia merkittiin Hyvinkäälle, ensin osui Elina Tahvanainen, Veera Hakosen ja Teija Lehtisen esitöistä. Kolmannen repun iski Hakonen, Kyttäsen toimiessa toistamiseen syöttäjänä. Ensimmäiseen erään mahtui vielä yksi maali kun Espoolaiset kavensivat 3-1 tilanteeseen Ira Merivaaran onnistuessa Camilla Ojapalon ja Janika Moilasen esitöistä.

Toisessa erässä nähtiinkin vain yksi maali aivan erän lopussa ja se merkattiin tällä kertaa Espoolaisille. Maalintekijänä Riikka Sjögren, syöttäjinä Anna-Kaisa Raesola sekä Minna Ojapalo.

Pitkällä erätauolla Hyvinkää Ringeten G-juniorit Milja, Sohvi, Heini ja Ilona tsemppasivat edustusjoukkuetta hienosti jäällä lippujen kanssa.

Kolmas erä olikin Hyvinkääläisten musta erä, vastustaja onnistu iskemään renkaan seitsemän kertaa Hyvinkääläisvahdin Taina Jääskeläisen taakse, kun kotijoukkue onnistui itse vain kerran. Ensimmäisen kerran EKS onnistui jo kun erää oli keretty pelaamaan vain 30sekuntia. Maalintekijänä Raesola. Espoon neljäs maali syntyi ajassa 33:53 joka oli Camilla Ojapalon käsialaa. Kahden minuutin sisällä Espoo takoi vielä kaksi maalia lisää, ensin osui Camilla Lepistö ja reilu minuutti hänen jälkeensä osui toistamiseen Raesola, Minna Ojapalon toimiessa syöttäjänä. Ennen erän loppua maalin onnistui vielä tekemään Sjögren, Ojapalo C. , Sjögren jo kolmannen kerran illan aikana. Kotijoukkue onnistui kerran erän aikana, kun Tahvanainen osui toistamiseen, Iiris Wileniuksen syötöstä.

Neljännessä erässä Espoo ampui renkaan vielä kolme kertaa hyvinkääläismaaliin. Ensimmäisenä onnistui Ojapalo C. joka myös upotti renkaan kolmannen kerran Hyvinkää maaliin tässä pelissä. Reilu minuutti tästä Raesola osui myös kolmannen kerran illan aikana. Erän ja samalla illan viimeisen maalin teki Neea Virtanen, Milla Laakson esitöiden jälkeen.

Maalivahtien torjunnat:
Hyvinkää Taina Jääskeläinen 41 torjuntaa
EKS Meini Kärnä 47 torjuntaa

Pelin parhaina, Unikulman lahjoittamilla tuotepalkinnoilla palkittiin kotijoukkueesta Elina Tahvanainen ja vierasjoukkueesta Riikka Sjögren.

Kotijoukkueen kakkospalkinto Kauppalankadun SubWayn lahjakortilla palkittiin Pauliina Auvinen. Ja vierasjoukkueen kakkospalkinnon Päivärinteen Ruislastut sai Camilla Ojapalo.

Joukkueen oman "110-lasissa"- paidan sai Mira Sydänmaa, puolustuspään uurtajana.