Joukkueen "110-lasissa"-paita meni tänään itsevarmasti pelanneelle Nelli Kyttäselle.
Kuva: Mikko Tuomi

Otteluraportti - Lahti-Hyvinkää 9-3 (3-1, 3-2, 2-0,1-0)

Otteluraportti - Lahti-Hyvinkää 9-3 (3-1, 3-2, 2-0, 1-0)

Hyvinkää kohtasi Lahden ensimmäisen kerran tällä kaudella Lahden SOL-Areenalla lauantai-iltapäivänä.

Hyvinkään Mikaela Saukkonen teki pelin ensimmäisen maalin heti ensimmäisen erän alkuun, kun pelikello näytti 3:30. Lahden Tanja Eloranta kuitenkin kavensi pelin tasoihin 19 sekuntia Hyvinkään maalin jälkeen. Lahti osui erän loppupuolella kahdesti minuutin sisään ja ensimmäinen erä päättyi kotijoukkueen 3-1 johtoasemassa.

Toisessa erässä Lahti käytti maalipaikkansa hienosti ja Hyvinkää ei saanut parasta renkaallista peliään käyntiin. Erän aikana otetun aikalisän, maalivahdin vaihdon ja ketjujen muokkauksen jälkeen Hyvinkää sai otetta pelistä ja pitkälle erätauolle lähdettiin lukemissa 6-3. Iiris Wilenius teki Hyvinkään toisen maalin ylivoimalla ja Saukkonen maalasi toistamiseen.

Kahdessä viimeisessä erässä Lahti teki vielä kolme maalia ja otti näin ansaitusti pisteet itselleen tästä lauantain kamppailusta.

Huomenna pelit jatkuvat kun kohtaamme kotona EKS:n klo. 16.30.