Pikkujätistä Hyvinkää Ringeten yhteistyökumppani 

28.8.2018


Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema Oy ja Hyvinkää Ringette ry ovat tehneet kahden vuoden yhteistyösopimuksen. Yhteistyön tavoitteena on tukea lasten ja nuorten liikunnallista elämäntapaa ja tukea ringetenpelaajan hoitopolkua. 

Suomalaisten lasten ja nuorten liikkumattomuus on yhä suurempi ongelma. Päivittäinen askelten määrä on osalla niin alhainen, että liikunnan puute lisää elintapasairauksia. Liikkumattomuudesta on tulossa terveyspommi, josta yhteiskuntamme kantaa seurauksia vuosikymmeniä. Hyvinkää Ringette ja Pikkujätti haluavat olla mukana vähentämässä lasten liikkumattomuutta ja samalla ennaltaehkäistä liikunta- ja urheiluvammoja. 

”Meille oli tärkeää saada yhteistyökumppaniksi juuri Pikkujätti, koska haluamme varmistua siitä, että jo lapsuusiästä lähtien urheilijoita ja vanhempia valistetaan urheiluvammojen ennaltaehkäisystä ja urheilijan hoitopolusta”, kertoo seuran puheenjohtaja Tapio Sallinen. 

”Haluamme tukea paikallista lasten ja nuorten urheiluseuratoimintaa, sekä edistää liikunnallista ja terveellistä elämäntapaa. Meille on tärkeää hyvinvoivat ja iloiset lapset ja nuoret”, kertoo Pikkujätin toimitusjohtaja Juha Viertola. 

9.9. klo 11.15. alkaa Pikkujätin ringette- ja luistelukoulu Hyvinkään jäähallissa.