Kim Forsblom jatkaa edustusjoukkueen valmennuksessa

1.2.2018

Kim Forsblom 

Kuva: Mikko Tuomi
Kim Forsblom Kuva: Mikko Tuomi

Hyvinkää Ringeten naisten edustusjoukkueen vastuuvalmentaja Kim Forsblom ja Hyvinkää Ringette ovat solmineet jatkosopimuksen naisten edustusjoukkueen valmentamisesta kaudella 2018-2019.

Forsblom on toiminut edustusjoukkueen vastuuvalmentajana Hyvinkäällä kaudesta 2015-2016 alkaen, ja oli vastuuvalmentaja myös silloin, kun Hyvinkää pelasi naisten SM-sarjassa kauteen 2014 saakka. Forsblomin johdolla Hyvinkää Ringette voitti naisten SM-pronssia kaudella 2012-2013.

Tällä kaudella Hyvinkää on pelannut runkosarjan tähän asti ilman tappioita. Pudotuspelit pelataan maaliskuussa, Ykkössarjan voittajalle on luvassa paikka SM-sarjassa seuraavalla kaudella.

Hyvinkää Ringeten puheenjohtaja Tapio Sallinen on tyytyväinen jatkosopimukseen. ”Olen todella iloinen seuran ja omasta puolestani, että Kim on jatkaa Hyvinkää Ringeten naisten edustusjoukkueen vastuuvalmentajana myös seuraavalla kaudella. On tärkeää, että meillä on jatkossakin ammattitaitoa ja jatkuvuutta edustusjoukkueen valmennuksessa.”

Forsblom kehuu Hyvinkää Ringeten puitteita sekä joukkuetta. ”Olosuhteet ovat huippuluokkaa, pelaajat ovat todella motivoituneita ja seuran pelaajapolku puskee loistavia nuoria pelaajia kohti naisjoukkuetta”, luettelee Forsblom.