Urheiluluokan syyslukukausi päätöksessä - uusi haku alkaa

14.12.2017

Urheiluluokkalaiset Vilma L, Pihla, Sofia ja Vilma R.
Urheiluluokkalaiset Vilma L, Pihla, Sofia ja Vilma R.

Vehkojan urheiluluokan aamuharjoitukset on syyslukukauden osalta nyt harjoiteltu. Ringette on nyt mukana Vehkojan urheiluluokkatoiminnassa toista lukuvuotta. Tänä vuonna urheiluluokkalaisia on mukana neljä; 8-luokkalaiset Sofia Kymäläinen ja Vilma Reilin sekä 7-luokkalaiset Pihla Alapuranen ja Vilma Laine. Toimintaan kuuluvat kerran viikossa pidettävät oheis- ja jääharjoitukset, joita on tehty Sini Forsblomin ja Piia Ahokkaan johdolla. Oppilaat pääsevät myös kokeilemaan toistensa lajeja lukuvuoden aikana.

Ringeten aamuharjoitukset ovat torstaisin, ja oheisharjoitukset aloitetaan ennen kahdeksaa. Harjoitusten jälkeen koulutunnit alkavat klo 10. Tunnin pituisen jääharjoituksen aikana harjoitellaan henkilökohtaisia taitoja, kuten luistelu, renkaankäsittely ja maalinteko.

Ensimmäistä vuottaan urheiluluokalla olevat Pihla Alapuranen ja Vilma Laine ovat olleet tyytyväisiä ajastaan urheiluluokalla. ”Meillä on tosi kiva luokka ja hyvä yhteishenki”, kertoo Vilma ja lisää, että aamujäistä on ollut hyötyä omien taitojen kehittämisessä. Pihlan mielestä urheiluluokan harjoitukset tuovat vaihtelua arjen treenaamiseen. ”Aamuharkoissa tehdään erilaisia harjoituksia, kuin oman joukkueen kanssa, ja on kivaa, kun vaihtelua tulee”, summaa Pihla.

2005-syntyneiden haku Vehkojan urheiluluokalle alkaa huomenna 15.12., hakuaika päättyy ma 15.1.2018. Lisätietoa urheiluluokalle hakemisesta tästä linkistä:

http://www.hyvinkaa.fi/globalassets/kasvatus-ja-koulutus/peruskoulut/vehkojan-koulu/liitteet/urheiluluokka-vehkoja2017.pdf