Hyvinkään pelurit Timanttileirillä

3.8.2017

Hyvinkään Timanttileiriläiset (vas.) Jessica Lehtinen, Silja Malhonen, Minka Levander ja Aino Ronimus
Hyvinkään Timanttileiriläiset (vas.) Jessica Lehtinen, Silja Malhonen, Minka Levander ja Aino Ronimus

2002-ikäluokan Timanttileiri järjestettiin Kisakallion urheiluopistolla 1.-3.8.2017. Hyvinkää Ringetestä mukaan oli kutsuttu B-joukkueen pelaajat Jessica Lehtinen, Minka Levander, Silja Malhonen ja Aino Ronimus. Timanttileiri kuuluu U18 Juniorimaajoukkuetoiminnan alle, tavoitteena tutustuttaa nuoret pelaajat maajoukkuetoimintaan. Samalla myös valmentajat voivat katsastaa uuden ikäluokan pelaajia. 

Hyvinkään tytöille jäi leiristä hyvä tunnelma. "Parasta oli ehdottomasti pelaaminen", tuumi Aino leirin päätteeksi. "Alussa oli kova jännitys, mutta se helpotti testien jälkeen."

Jessica kertoi, että leirillä oli tosi hauskaa ja myös rankkaa. "Laukaukset kehittyi ja jäi tosi hyvä fiilis. Parasta leirillä oli tutustua pelaajiin!"

Silja sanoi oppineensa leirillä eniten harhautuksista ja siitä, miten painopistettä käytetään hyödyksi eri tilanteissa. Silja oli Jessican kanssa samoilla linjoilla leirin parhaista jutuista. "Parasta oli se, että pääsi tutustumaan eri seurojen pelaajiin ja sai vinkkejä eri valmentajilta", summasi Silja.

Myös Minka oli tyytyväinen leiriin. "Opin kärsivällisyyttä - vaikka jossain kohdassa ei joku asia onnistunutkaan, pystyin kasaamaan ajatukseni ja keskittymään seuraavaan suoritukseeen." Parasta leirissä olivat myös Minkan mielestä pelit.