Kiinnostaako valmentaminen Hyvinkäällä?

4.4.2017

Hyvinkään G-joukkueen pelaajia sekä valmentaja Liina Immonen.

Kuva: Tomi Natri
Hyvinkään G-joukkueen pelaajia sekä valmentaja Liina Immonen. Kuva: Tomi Natri
Edustusjoukkueen valmentaja Kim Forsblom erätauolla.

Kuva: Mikko Tuomi
Edustusjoukkueen valmentaja Kim Forsblom erätauolla. Kuva: Mikko Tuomi

Tule valmentamaan Hyvinkäälle!

 

Hyvinkää Ringette on ringetteseura, jossa on ensi kaudella joukkueet jokaisessa ikäluokassa ringettekoulusta naisten edustusjoukkueeseen. Lisäksi Hyvinkäällä on entisille pelaajille tarkoitettu N-harrastejoukkue sekä Lady-joukkue, johon ovat tervetulleita kaikki, vaikka ei olisikaan pelaajataustaa.

Hyvinkää on valmentajalle hyvä toimintaympäristö. Täällä on kaksi kaukaloa, punttisali sekä juoksusuora sisätiloissa, ettei talvipakkasilla tarvitse mennä ulos oheisharjoituksia tekemään. Seurassamme on valmennuspäällikkö, joka tukee valmentajia heidän tehtävissään, ja mahdollisuus kehittää itseään seuran tarjoamien koulutusten mukana. Seurassamme on hyvä henki ja olemme parin viime vuoden aikana saaneet lisää harrastajia.

Etsimme valmentajia sekä pienemmille että isommille junioreille. Jos olet kiinnostunut maalivahtien valmentamisesta, meillä on sinulle puuhaa. Jos sinulla on valmennuskokemusta jo enemmän ja koet, että naisten kilpajoukkueen valmentaminen olisi se, mikä sinua kiinnostaa, sekin on mahdollista.

Ota yhteyttä valmennuspäällikkö Sini Forsblomiin, puh 040 830 1936 tai sini.forsblom(at)hringette.fi!