"Ehkä hävittiin taikka ei. Mutta mulla oli tosi kivaa"

2.4.2017


Lopputurnauksessa pelattiin pinkeillä renkailla.
Lopputurnauksessa pelattiin pinkeillä renkailla.


Pienimpien ringetenpelaajien kauden päätösturnaus Hyvinkäällä

 

Ringettekoulujen ja G-junioreiden päätösturnaukset pelattiin sunnuntaina Hyvinkäällä. Aamupäivällä pelattuun ringettekouluturnaukseen osallistui 16 joukkueessa yli 150 pelaajaa ja lähes 100 toimihenkilöä. Iltapäivän G-turnaukseen osallistui 13 joukkuetta, noin 115 pelaajaa ja noin 50 toimihenkilöä. Vilinää siis riitti jäähallin käytävillä!

Oheistoimintoina tällä kertaa oli päivän hitti, pehmoleluonginta, sekä aina yhtä suosittu kasvomaalaus. Edustusjoukkueen pelaajat saivat maalata kuvioita pikkupelaajien poskiin tauotta. Maskotit Liisa Pandan johdolla olivat myös suosittuja. Päivän erikoisohjelmanumerona päästiin kuuntelemaan poliisien soittokunnan Nallekoplaa! Ruokailu toteutettiin yhteistyössä jäähallin Kahvila Yläriman kanssa, ja jälkiruuaksi oli myynnissä metrilakua. Katsojat saivat nauttia buffetin antimilla, mm. perinteisiä mokkapaloja oli myynnissä, tottakai.

Turnauspäälliköt Kirsi Niinioja ja Minna Reilin olivat tyytyväisiä päivään. ”Kokonaisuutena päivä oli onnistunut. Pieniä hässäköitä aina tällaisessa isommassa tapahtumassa tulee, mutta pääasiassa kaikki meni, kuitenkin kuten suunniteltiin”, tuumi Niinioja päivän päätteeksi.

 

Parasta päivässä: pelaaminen

 

Jokaisen pikkupelurin kaulassa roikkui päivän päätteeksi mitali, kainalossa itseongittu pehmolelu, ja eväänä lakupussi. Päivän parhaasta jutusta ei silti ollut epäselvää, vaan vastaus tuli käytävägallupissa jokaiselta kuin apteekin hyllyltä: ”Pelaaminen!” Eräältä tytöltä kaveri kysyi päivän päätteeksi, että voititteko. Pelaajan vastaus: "En minä tiiä. Ehkä hävittiin taikka ei. Mutta mulla oli tosi kivaa." Voisiko parempaa kokemusta ollakaan!

Tapahtuma toteutettiin talkootyönä koko seuran joukkueiden voimin. Jokaiselle joukkueelle oli jaettu oma vastuualue, jonka kaikki hoitivat viimeisen päälle mallikkaasti. Pelinohjaajina toimivat Hyvinkää Ringeten omat D-, C- ja B-ikäiset pelaajat. Kiitos jokaiselle talkoolaiselle! Olette aivan korvaamattomia.