Kim Forsblom jatkaa edustusjoukkueen vastuuvalmentajana

28.2.2017 klo 08:00

Kim Forsblom

Kuva: Mikko Tuomi
Kim Forsblom Kuva: Mikko Tuomi

Hyvinkää Ringette ry. ja Kim Forsblom ovat sopineet Forsblomin jatkokaudesta edustusjoukkueen vastuuvalmentajana. Forsblomin sopimus kattaa kauden 2017-2018 riippumatta siitä, missä sarjassa Hyvinkään naisten edustusjoukkue pelaa tämän kauden jälkeen.

"Olemme erittäin tyytyväisiä tähän ratkaisuun ja siihen, että Forsblom jatkaa meidän seurassamme myös ensi kaudella", toteaa seuran hallituksen puheenjohtaja Tapio Sallinen.

Myös Forsblom itse on tyytyväinen jatkostaan. "Seurassa on hyvät puitteet laadukkaaseen harjoitteluun ja kilpaurheiluun. Pelaajanpolkumme alkaa hiljalleen jälleen toimia, ja tälläkin kaudella olemme saaneet omia B-junioreita mukaan otteluihimme. Seuran omista kasvateista koostuvan joukkueen valmentaminen motivoi minua", Forsblom miettii.

Tänään 39 vuotta täyttävä Forsblom on toiminut Hyvinkää Ringeten edustusjoukkueen vastuuvalmentajana vuodesta 2012 lähtien, poikkeuksena kausi 2014-2015 jolloin Hyvinkäällä ei ollut naisten edustusjoukkuetta. Naisten SM-sarjassa Forsblom on valmentanut ensimmäisen kerran kaudella 1996-1997.