Hyvinkää Ringette osallistui SM-kaukalopalloon

31.1.2017

Kuluneena viikonloppuna pelattiin myös naisten avoin kaukalopallon SM-turnaus. Hyvinkää Ringeten naisjoukkueista koottu yhdistelmä osallistui turnaukseen!

Ensimmäisessä pelissä tuli niukka tappio Böönat-joukkueelle lukemin 3-1. Joukkueen ensimmäisen maalin teki Salla Junni. Toinen peli päättyi Team Nostalgialle 3-0. Sen jälkeen oli luvassa pudotuspeli, jossa panoksena oli voitolla pääsy välieriin ja tappiolla kotiin.

Puolivälierässä Hyvinkään joukkue kohtasi ringetteareenoiltakin tutun Espoon joukkueen. Hyvinkää aloitti pelin vahvasti ja meni heti ensimmäisellä minuutilla johtoon Suvi Wallgrenin maalilla. Espoo tasoitti pelin puolivälissä ja meni hetkeä myöhemmin 2-1 johtoon. Hyvinkää pääsi vielä peliin mukaan Suvin tehdessä päivän toisen maalinsa Tuuli Rankin syötöstä. Pelin loppu oli tiukkaa taistelua ja Hyvinkää painosti vahvasti Espoon maalilla. Espoo kuitenkin pääsi tekemään voittomaalin Hyvinkään maalilla hyvin pelanneen Milla Hongan taakse pari minuuttia ennen pelin loppua.

Tappion myötä Hyvinkään pelit olivat ohi turnauksessa ja edessä oli kotimatka. Kokonaisuutena turnaus oli hieno kokemus suurimmalle osalle entuudestaan vieraasta lajista. Joukkueen keskuudessa sovittiin, että ensi vuonna osallistutaan myös tähän turnaukseen.

Joukkueessa pelasivat Milla Honka, Salla Junni, Suvi Wallgren, Mimmi Zinovjev, Anni Tyni, Laura Hyöppinen, Moona Majuri, Ulla-Maija Knuutti, Noora Väisänen, Kirsi Lehmuskanta, Niina Lokka, Heli Rontu ja Tuuli Ranki.