Yläkoulun urheiluluokan ringetteaamut virkistävät

8.12.2016

Takana vasemmalta: Essi Sarmala, Viivi Ovaskainen, Sofia Kymäläinen
Edessä: Venla Rantila
Kuvasta puuttuu Vilma Reilin
Takana vasemmalta: Essi Sarmala, Viivi Ovaskainen, Sofia Kymäläinen Edessä: Venla Rantila Kuvasta puuttuu Vilma Reilin

Hyvinkää Ringeten viisi 7-luokkalaista pelaajaa aloitti syksyllä Vehkojan urheiluluokalla. D-joukkueen Sofia Kymäläinen, Viivi Ovaskainen, Venla Rantila, Vilma Reilin ja Essi Sarmala ovat käyneet kuluneen syksyn ajan torstaiaamuisin aamuharjoituksissa jäähallilla. Torstaiaamut alkavat tytöillä jo ennen kahdeksaa, kun alkulämmittelyyn kokoonnutaan noin 7.50. ”Aamuharkkoihin väsyttää välillä lähteä, mutta koulussa ei väsytä ollenkaan niin paljon aamuharkkojen ansiosta”, miettii Sofia Kymäläinen.

Aamuharjoituksia on syksyn aikana pidetty sekä jäällä että kuntosalilla. Jääharjoituksissa on keskitytty henkilökohtaisten taitojen harjoitteluun Sini Forsblomin valmennuksessa, kuntosalilla pidettiin noin kahdeksan viikon jakso voimaharjoittelun alkeista Lasse Mäkelän ohjauksessa. ”Pelaajat ovat kehittyneet jo pelkästään syksyn aikana huikeasti. Urheiluluokan jäätreenit ovat erinomainen lisä pelaajan viikottaiseen harjoitteluun”, sanoo Forsblom.

Mutta mitä tytöt itse sanovat aamuharjoituksista? Parhaita juttuja ovat olleet jäätreeneissä luisteluharjoitukset, kamppailut ja laukomiset, summaavat tytöt yhteen ääneen. Jään ulkopuolella tehty Lassen kuntosaliharjoittelujakso oli myös mieluinen. Kysyttäessä miksi kannattaisi hakea Vehkojan urheiluluokalle tulee myös melko samansuuntaisia vastauksia jokaiselta. Essi Sarmala kiteyttää hyvin koko aamuharjoitusten idean: ”Täällä saa enemmän treeniä ja henkilökohtaista ohjausta.”

2004-syntyneiden haku Vehkojan urheiluluokalle on nyt käynnissä. Hakuaika päättyy perjantaina 13.1.2017. Tarkemmat tiedot urheiluluokalle hakemisesta ovat ohessa pdf-dokumenttina.

Lisätietoja hakuprosessista saat seuran valmennuspäällikkö Sini Forsblomilta puh 040 830 1936, sini.forsblom(at)hringette.fi tai Vehkojan koulun rehtori Janne Peräsalmelta puh. 0400 756 276, janne.perasalmi(at)hyvinkaa.fi

Liitteet