Edustusjoukkueella 4 pisteen viikonloppu

9.10.2016

Lauantain pelin kultakypärä #21 Camilla Tuomi
Lauantain pelin kultakypärä #21 Camilla Tuomi
Sunnuntain pelin kultakypärä #7 Venla Pajari
Sunnuntain pelin kultakypärä #7 Venla Pajari
Fanitapaamisella riitti innokkaita junioreita
Fanitapaamisella riitti innokkaita junioreita
Jäähallin aulassa oli tungos sunnuntain pelin jälkeen
Jäähallin aulassa oli tungos sunnuntain pelin jälkeen
Lopuksi otettiin yhteiskuva hienojen kannustuskylttien kera!
Lopuksi otettiin yhteiskuva hienojen kannustuskylttien kera!

Edustusjoukkueen Ykkössarjakausi jatkui tänä viikonloppuna kahdella ottelulla. Lauantaina Hyvinkää sai kunnian olla Forssan naisten kilpasarjahistorian ensimmäinen vastustaja. Peli oli Hyvinkään osalta kaksijakoinen; yhtäältä joukkue onnistui maalinteossa ja hallitsi peliä, toisaalta runsas jäähyily rikkoi ottelua ja antoi vastustajalle mahdollisuuden tulla mukaan otteluun. FoPS - Hyvinkää päättyi Hyvinkään voittoon 5-11. Ottelun parhaana palkittiin hyvinkääläisistä #10 Riina Sallinen. Joukkueen kultakypärän sai Camilla Tuomi.

 

Sunnuntaina vauhtia kotihallissa

 

Sunnuntaina oli sarjakauden ensimmäisen kotiottelun vuoro. Naapurivastustaja Haukat tuli vieraaksi mukanaan 10 E-junioria, jotka oli kutsuttu mukaan jäälle saattamaan omiaan otteluun. Samoin Hyvinkään joukkueen saattoivat jäälle E1-Tiikerit.

Ottelu oli alusta lähtien kotijoukkueen hallintaa. Hyvinkää sai pelin painopisteen vastustajan kenttäpäätyyn ja oli ensimmäisen erän jälkeen 3-0 johdossa. Ottelun puolivälissä peli oli 5-0, ja Camilla Tuomi heilutteli jälleen tahtipuikkoa maalinteossa. Tuomi viimeisteli ottelussa yhteensä neljä maalia, joista kolme tuli ensimmäisissä kahdessa erässä.

Jälkimmäisellä puoliskolla maalinteossa onnistuivat Mira Sydänmaa, Rosa Kuronen, Jarna Immonen sekä Elina Tahvanainen kolmesti. Maalivahtien torjunnat kertovat karua kertomaa; Haukkojen Yvonne Kochilla oli 52 torjuntaa, kun taas Hyvinkään maalivahti Heidi Kauremaalla oli 16 torjuntaa.

Ottelun parhaina pelaajina Päivärinteen Ruislastuilla palkittiin Haukoilta #19 Ella Parkkinen ja Hyvinkään joukkueesta #21 Camilla Tuomi. Joukkueen kultakypärän sai sunnuntain pelin jälkeen Venla Pajari, joka debytoi ennakkoluulottomasti naisten Ykkössarjassa! Katsojaluku oli sunnuntain pelissä 172, aivan mahtavaa!

Käy katsomassa Mikko Tuomen ottamat pelikuvat tästä linkistä.

 

Kynät sauhusivat fanitapaamisella

 

Sunnuntain pelin jälkeen juniorit pääsivät tapaamaan naisten joukkuetta. Vilskettä ja vilinää riitti jäähallin aulassa, kun naisten joukkuekuvat jaettiin junioreille ja he pääsivät hakemaan nimikirjoituksia ja kyselemään kiperiä kysymyksiä. Muutama yhteiskuva eli ringfiekin otettiin, ja lopuksi tietysti koko porukan yhteiskuva!