Ringeten huippuja koolla Hyvinkäällä tulevana viikonloppuna

16.9.2016

Kuvassa Hyvinkään #5 Mirkku Miettinen.

Kuva: Mikko Tuomi
Kuvassa Hyvinkään #5 Mirkku Miettinen. Kuva: Mikko Tuomi

Naisten kilpasarjojen avausturnaus kokoaa yhteen ringeten SM- ja Ykkössarja-joukkueita viikonloppuna Hyvinkäällä. Turnauksessa joukkueet pääsevät tutustumaan tuleviin vastustajiinsa ennen varsinaisen runkosarjan alkua, sekä samalla tietysti hiomaan joukkueen omia kuvioita. Avausturnauksessa ei jaeta sarjapisteitä, vaan turnauksen ottelut ovat harjoitusotteluita parin viikon päästä alkavaa kautta varten.

SM-sarjajoukkueista turnaukseen osallistuvat viime kauden mestarijoukkue Nokian Urheilijat, hopeamitalistijoukkue RNK Flyers Raisiosta, EKS Espoosta, Helsinki Ringette sekä sarjanousija Lahti Ringette. Ykkössarjajoukkueista mukana ovat Hyvinkään lisäksi EKS Espoo, Järvenpään Haukat sekä Turun Ringette.

Hyvinkää Ringeten päävalmentaja Kim Forsblom pitää turnausta hyvänä mahdollisuutena nähdä missä mennään:

 ”Olemme olleet reilun kuukauden jäällä. On mahtavaa päästä pelaamaan monta kovatasoista peliä viikonlopun aikana. Pelit toimivat hyvänä mittarina siitä, mitkä asiat toimivat ja mihin pitää seuraavaksi keskittyä.”

”Tulos ei lopulta kiinnosta, ainoastaan suoritukset tuloksen takana. Tavoitteena on soveltaa treenattuja asioita peleissä ja saada kuvaa siitä, missä vaiheessa olemme juuri nyt joukkueena” summaa Forsblom.

Turnauspäällikkö Sini Forsblom toivottaa Hyvinkään avausturnaukseen tervetulleeksi kaikki lajin fanit ja junioriharrastajat perheineen:

Saamme Hyvinkäälle parin vuoden tauon jälkeen myös SM-sarjajoukkueita pelaamaan, ja turnauksessa on paikalla Suomen parhaimmistoa. Tämä on lajin faneille ja junioreille ainutlaatuinen mahdollisuus seurata huippuringetteä ja tavata oma idoli henkilökohtaisesti. Siksi olemme järjestäneet lauantaipäivälle joukkueiden fanitapaamisia ja tunnin tauon peleistä, jolloin juniorit pääsevät itsekin luistelemaan jäälle ja nauttimaan turnaustunnelmasta.”

Turnaus alkaa lauantaina 17.9. klo 10, jolloin Hyvinkää pelaa turnauksen avausottelussa EKS:n SM-sarjajoukkuetta vastaan.  Turnaukseen on vapaa pääsy.

Otteluohjelman sekä muita tietoja turnauksesta näet osoitteessa www.hyvinkaaringette.fi/avausturnaus-2016  sekä Hyvinkää Ringeten facebook-sivuilla!