Edustukselle ensimmäisen välierän voitto

Ottelun parhaana palkittu #19 Mira Sydänmaa

Ottelun parhaana palkittu #19 Mira Sydänmaa Kuva: Mikko Tuomi
#10 Riina Sallinen

#10 Riina Sallinen Kuva: Mikko Tuomi
Joukkueen tikkaat saanut #10 Riina Sallinen

Paras kolmesta -sarja jatkuu lauantaina Laitilassa

Naisten Ykkössarjan välierät alkoivat sunnuntaina ottelulla Hyvinkää Ringette - Laitilan Jyske. Runkosarjassa otteluvoitot menivät 1-1 ja lisäksi yksi ottelu päättyi tasapeliin. Välieräsarjasta on odotettavissa vähintään yhtä tasaista vääntöä.

Ensimmäisessä ja toisessa erässä ei maaleja nähty. Molemmat maalivahdit torjuivat vakuuttavasti, vaikka molemmin puolin luotiin hyviä maalipaikkoja. Toisella puoliskolla maalihanat aukaisi Elina Tahvanainen. Melkein heti perään 2-0 maalin teki Mirkku Miettinen. Kun Tahvanainen laukoi vielä kolmannen erän aikana yhden maalin, tilanne oli kolmannen erän jälkeen 3-0.

Jyske aloitti takaa-ajonsa vahvasti neljännen erän alussa. Kavennusmaali tuli parin minuutin jälkeen. Hyvinkään puolustus ja maalivahti pelasivat hienosti, ja kun vastustajan maaliin tehtiin vielä Mira Sydänmaan ja Tahvanaisen toimesta kaksi osumaa, peli päättyi lukemiin 5-1.

Päivärinteen Ruislastuilla palkittiin vastustajan 55 laukausta torjunut Miia Ketoniemi ja Hyvinkään takuuvarma puolustaja Sydänmaa. Joukkueen tikkaat sai joukkueen kuopus, päävintiö Riina Sallinen, jonka vahvoista peliotteista kuopuksen asemaa ei pystyisi päättelemään. Hyvinkään kotiluolassa oli tänäänkin hieno yleisö, joka osaltaan siivitti kotijoukkueen voittoon. Kiitos kannustuksestanne!

Välieräsarja jatkuu ensi lauantaina Laitilassa klo 12.