#4 Nelli Kyttänen Kuva: Mikko Tuomi
F-juniorit olivat tänään lipunheilutusvuorossa jäällä!
Nelli Kyttänen ja joukkueen tikkaat.

Lauantaina niukka voitto Lahdesta, sunnuntaina selkeämmin Raisiosta

Edustusjoukkueen pelit Ykkössarjassa jatkuivat lauantaina vieraissa Lahtea vastaan. Sekä harjoitus- että sarjapeli päättyivät Lahden voittoon, joten Hyvinkää lähti otteluun selkeästi haastajana.

Peli oli tasainen, eikä kahta maalia isompia eroja tullut missään vaiheessa. Hyvinkää oli 3-1 tappiolla ensimmäisellä puoliskolla, mutta aikalisä tuotti tulosta ja Vera Ketonen kavensi tilanteen 3-2 Elina Tahvanaisen lauottua jo sitä ennen kertaalleen ylärimaan. Riina Sallinen tasoitti pelin hienosti suoraan syötöstä 3-3 juuri ennen pitkää erätaukoa.

Emännät heiluttivat tahtipuikkoa kolmannessa erässä. Hyvinkää pelasi heikosti ja Lahti rankaisi aina paikan tullen. Taina Jääskeläinen sekä onni pitivät hyvinkääläiset pelissä mukana, ja viimeiseen erään lähdettäessä tilanne oli 6-4. Sinnikkäästi koko pelin pelannut Hyvinkää taisteli kuitenkin itsensä peliin vielä mukaan ja onnistui ensin kavennuksessa ja sitten tasoituksessa jäähyjen värittämän neljännen erän aikana. Voittomaali syntyi Mirkku Miettisen hienon yksilösuorituksen päätteeksi, kun alle kaksi minuuttia oli jäljellä. Pisteet lähtivät Hyvinkäälle maalein 6-7.

Tilastot: Camilla Tuomi 2+3, Mirkku Miettinen 1+3, Mira Sydänmaa 1+1, Elina Tahvanainen 1+1, Vera Ketonen 1+0, Riina Sallinen 1+0, Rosa Kuronen 1+0

Torjunnat: Hyvinkää Taina Jääskeläinen 35 torjuntaa, Lahti Tiina Tenhunen 37 torjuntaa.

Kotivoitto Raisiosta

Sunnuntaina alkuillasta oli jälleen pelin aika. Edellinen kohtaaminen RNK Raision kanssa oli tasaväkinen, vaikka päättyikin lopulta Hyvinkään voittoon 4-9.

Peli alkoi tasaväkisenä, mutta ensimmäisen puolikkaan aikana Hyvinkää otti ottelun haltuun ja hallitsi rengasta. Maaleja kotijoukkue onnistui tekemään kahden erän aikana viisi, vastustaja onnistui maalaamaan kertaalleen. Kolmas erä oli jälleen melko sekavaa ja voisi jopa kuvailla peliä "marraskuiseksi". Hyvinkää hallitsi ottelua kuitenkin edelleen ja Camlla Tuomi tekikin kolmannen erän päätteeksi ratkaisevantuntuisen 6-2 maalin. Neljäskin erä alkoi Tuomen maalilla, ja loppu oli oikeastaan kosmetiikkaa. Ottelu päättyi Hyvinkään voittoon 7-3. Päivärinteen Ruislastuilla palkittiin vastustajan #26 Anna-Lotta Mattila. Kotijoukkueesta lastuja rouskuttelee Mira Sydänmaa.

Tilastot: Camilla Tuomi 2+2, Elina Tahvanainen 2+2, Mirkku Miettinen 2+1, Mira Sydänmaa 0+3, Riina Sallinen 0+2, Nelli Kyttänen 1+0, Vera Ketonen 0+1

Torjunnat: RNK Annika Niskanen 56 torjuntaa, Hyvinkää Heidi Kauremaa 22 torjuntaa.

Seuraava ottelu edustusjoukkueella on ensi sunnuntaina Laitilassa. Kotona pelataan seuraavan kerran sunnuntaina 29.11., ja tämä on samalla viimeinen Ykkössarjan kotiottelu tämän vuoden puolella. Tule paikalle kannustamaan; voit myös ostaa MM-kisatuotteita sekä osallistua MM-kisalippupaketin arvontaan!