#16 Emmi Jusslin jatkoi hyviä otteitaan lauantain pelissä BR Akatemiaa vastaan. Kuva: Mikko Tuomi
#16 Emmi Jusslin ja joukkueen pelipalkinto tikkaat.

Edustusjoukkueella tiukkaa vääntöä Blue Rings Akatemian kanssa

Otteluraportti Hyvinkää Ringette – Blue Rings Akatemia 17.10.2015

Tuplaviikonloppumme käynnistyi paikalliskamppailulla Blue Rings Akatemiaa vastaan. Odotettavissa oli tiukka kamppailu, sillä vastustajan riveissä luisteli nelinkertainen maailmanmestari Salla Kyhälä, aiemmin päivällä naisten SM-sarjapelissä maaleja lätkineet Jonna Vähäkangas ja Sara Yrjölä, sekä nuorten maajoukkueeseen valitut Krista Lindström ja Nea Sipola.

Ensimmäistä puolikastamme sekoittivat saamamme useat jäähyt. Onnistuimme maalinteossa, mutta meidän harmiksemme myös vastustaja rokotti meitä useasti. Karvauksemme ei ollut tänään ihan priimaa, ja sen seurauksena toisessa erässä vastustajan vastahyökkäyksistä tuli joko jäähy taikka maali. Pitkälle erätauolle lähdettiin kuitenkin meidän johtoasemassamme 7-5.

Kolmas erä alkoi osaltamme vastustajan kavennusmaalilla ja eipä aikaakaan, kun peli oli jo tasan 7-7. Tasatilanteessa jatkettiin viimeisen erän puoliväliin asti. Molemmilla oli lukuisia maalipaikkoja, mutta ainoana maalinteossa onnistui tarkalla yläkulmavedollaan #17 Vera Ketonen. Puolustajiemme kova taistelu ja lukuisat irtorengasvoitot johtivat siihen, että viimeisen erän jäähyjen sävyttämässä lopussa ei enää maaleja tehty. Pisteet jäivät tasaisen väännön jälkeen  yli satapäisen kotiyleisön riemuksi Hyvinkään kotiluolaan maalein 8-7.

Päivärinteen Ruislastut sai tänään joukkueestamme #9 Elina Tahvanainen. Joukkueen tikkailla palkittiin tinkimätöntä työtä tehnyt #16 Emmi Jusslin. Huomenna jatketaan kotihallissa klo 16.30, vieraaksemme saapuu Laitilan Jyske. Tiedossa on 60min vähintään yhtä kovaa vääntöä kuin tänään, tervetuloa katsomaan!

TPJEU (Tsekkaa pöytäkirjasta jos et usko): Tänään 10 eri pelaajaamme pääsi pisteille. Linkki ottelupöytäkirjaan (SKRL Tulospalvelu)