Claudia, Gertrud, Sara ja Veera G-juniorijoukkue Gepardeista olivat tänään luistelemassa peliä ennen lippujen kanssa. Tytöt jakoivat hienosti myös palkinnot.

#5 Mirkku Miettinen Kuva: Mikko Tuomi
Joukkueen tikkaat sai tänään #5 Mirkku Miettinen.

Ykkössarjan toinen sarjakierros alkoi vakuuttavasti

Otteluraportti Hyvinkää Ringette – Turun Ringette 7.11.2015

Maajoukkuetauon jälkeen Ykkössarja jatkui Hyvinkään osalta edelleen. kotiottelulla Turkua vastaan. Sarja-avaus Turussa oli tiukka peli, joka ratkesi vasta viime minuuteilla Hyvinkäälle maalein 6-7.

Kotijoukkue aloitti pelin vahvasti ja hallitsi rengasta ensimmäisestä erästä lähtien. Turku kuitenkin aloitti maalinteon lyömällä irtorenkaan maalin edestä Taina Jääskeläisen selän taakse. Ensimmäisen erän jälkeen, Hyvinkään hallinnasta huolimatta, vastustaja oli hyödyntänyt maalipaikkansa ja johti peliä 1-2. Hyvinkää sai pelin tasoitettua toisen erän aluksi Sanni Korhosen viimeisteltyä maalin kulmalta nopean hyökkäyksen päätteeksi Riina Sallisen ja Pauliina Auvisen tarjoilemana. Pelin painopiste kääntyi entistä enemmän Turun puolustuspäähän kurinalaisen karvauksen ansiosta. Camilla Tuomi teki tilanteeksi 3-2 läpiajon päätteeksi, ja pitkä erätauko alkoi tilanteessa 4-2, kun johto kasvoi erän lopulla Rosa Kurosen hieman onnekkaallakin maalilla.

Kolmannessa erässä Hyvinkää jatkoi pelin hallitsemista eikä omaan päähän tullut kuin satunnaisia hyökkäyksiä. Sekä Hyvinkään että vastustajan maali pysyivät puhtaina, ja ainoat tilastomerkinnät olivat Turun saamat kaksi jäähyä. Viimeisen erän osalta pelin kulku jatkui kuten aikaisemmissakin erissä. Emännät jatkoivat tehokasta karvaamista ja sai tehtyä vielä kolme maalia lisää. Pisteet jäivät ansaitusti Hyvinkäälle maalein 7-2.

Päivärinteen Ruislastuilla palkittiin tänään pirteästi pelannut #24 Sanni Korhonen ja vastustajan maalivahti Erika Lampi. Palkinnot jakoi G-joukkue Gepardien Claudia, Gertrud, Sara ja Veera, jotka pääsivät myös ennen ottelun alkua jäälle tunnelmaa nostattamaan. Joukkueen tikkaat sai #5 Mirkku Miettinen, joka teki ottelun avausmaalin ja pelasi muutenkin vakuuttavan ottelun. Kokonaisuutena voidaan olla tyytyväisiä ehjään otteluun ja todeta, että kärsivällinen työnteko kannattaa.

Seuraava ottelu edustusjoukkueella on ensi viikon lauantaina 14.11. klo 16.00 Lahdessa, ja kotona Hyvinkää pelaa jälleen sunnuntaina 15.11. klo 16.30, jolloin vastaan asettuu RNK Raisiosta. Molempiin peleihin on kaikki tuki tarpeen, joten tervetuloa kannustamaan silloinkin! Niin ja onnea E1-Lumikoille kotivoitosta!

TJPEU: Hyvinkää teki neljännen erän aluksi kaksi maalia 14 sekunnin välein. Maalarit olivat Salla Junni Camilla Tuomen syötöstä ja Rosa Kuronen Sanni Korhosen ja Elli Tossavaisen syötöstä. Linkki ottelupöytäkirjaan