Edustuksen 4 ottelun peliputki päätökseen kotona

4.10.2015 klo 19:55

#21 Camilla Tuomi Turku-pelissä 27.9.
Kuva: Mikko Tuomi
#21 Camilla Tuomi Turku-pelissä 27.9. Kuva: Mikko Tuomi
Sunnuntaina hyvän pelin pelannut #21 Camilla Tuomi palkittiin ottelun jälkeen joukkueen tikas-palkinnolla.

Tänään pelasimme sarjan ensimmäisen kotiottelumme. Peli oli samalla neljäs pelimme viikon sisällä; aloitimme sarjan viime sunnuntaina Turussa ja sen jälkeen olimme jo kohdanneet EKS:n ja RNK:n.

Kotiottelu taisi alussa vähän hermostuttaa, sillä vierasjoukkue Tampere laittoi verkot töttörölle heti ensimmäisessä vaihdossa ja peli oli 10 sekunnin jälkeen 0-1. Siitä jatkettiin aika unessa edelleen, ja tyydyttiin pyörimään hyökkäyspäässä sen enempää vastustajaa haastamatta. Ensimmäinen erä läheni loppuaan kun lukemat taululla olivat 0-2. Juuri ennen erän loppua teimme kavennusmaalin, ja siitä taisi lähteä meidän oma pelimme sitten lopullisesti käyntiin. Puolivälissä taukolukemat olivat 8-3.

Jälkimmäinenkin puolisko oli meidän hallintaamme, vaikka on kyllä annettava vastustajalle tunnustusta kovasta taistelusta. Pelin loppulukemat olivat 16-3. Maalintekijöitä löytyi tänäänkin useampi, ja sehän valmennuksen mieltä lämmittää. Mieltämme lämmittää myös runsas katsojien määrä - kiitos kaikille 130 katsojalle kannustuksesta!

Kotiareenan kuningatar oli tänään Camilla Tuomi 10 tehopisteellään (8+2) ja palkittiin ansaitusti sekä ottelun parhaana pelaajana Päivärinteen Ruislastun palkinnolla että joukkueen sisäisellä palkinnolla, tikkailla. Pelin jälkeen Camilla kommentoi joukkueen jääneen alussa aivan telineisiin. Liikkeelle päästiin valmentajan otettua aikalisän, ja silloin löytyi puuttunut vauhti meidän peliimme.

Nyt on aika vähän huilata ja harjoitella, ensi viikon sunnuntaina vieraaksemme saapuu Lahti. Harkkapelin perusteella odotettavissa on kovavauhtinen ottelu! Laittakaas su 11.10. klo 16.30 kalentereihin, jotta muistatte tuolloin taas suunnata hallille meitä kannustamaan!

TPJEU (Tsekkaa Pöytäkirjasta Jos Et Usko): Pirteästi pelannut Mirkku Miettinen teki oikeaoppisen hattutempun alle kolmessa minuutissa kolmannen erän aluksi! Linkki ottelupöytäkirjaan