Edustukselle pisteet Espoosta ja Raisiosta

3.10.2015 klo 21:55

Raisiossa lauantaina hyvän pelin pelasi maalivahti #1 Taina Jääskeläinen. Kuva: Mikko Tuomi
Tainalle annettiin pelin jälkeen joukkueen sisäinen pelaajapalkinto, tikkaat!

Edustusjoukkue vieraili torstaina Espoon Leppävaarassa ja lauantaina Raisiossa

EKS Espoo - Hyvinkää Ringette 1.10.2015

Torstaina Hyvinkää sai koneet käyntiin heti alussa ja peli pyöri käytännössä koko ensimmäisen erän EKS:n päädyssä. Toisessa erässä maalinteossa onnistuttiin laajalla rintamalla ja pitkälle erätauolle lähdettiin 1-11 johtoasemassa.

Kolmannessa erässä joukkueen asenne pysyi edelleen hyvänä ja maalintekoa jatkettiin tasaiseen tahtiin. Kun #17 Vera Ketonen viimeisteli loppulukemat 1-26, voitiin pelin päätteeksi todeta kaikkien joukkueen hyökkääjien onnistuneen maalinteossa.

RNK Raisio - Hyvinkää Ringette 3.10.2015

Lauantai-illan ottelussa oli jälleen uusi ja mielenkiintoinen vastustaja, sillä Hyvinkään ja Raision Ykkössarja-joukkueet eivät olleet kohdanneet aikaisemmin.  Hyvinkää lähti peliin täydellä kolmella kentällisellä, kun Forssan REO-pelaajat Elli Tossavainen ja Emilia Arkkila tulivat mukaan.

Hyvinkää aloitti hyvällä painostuksella hyökkäyspäässä, mutta kahden minuutin kohdalla rengas löytyi kuitenkin Hyvinkään verkosta verkosta Raision ensimmäisen laukauksen jälkeen. Tästä sisuuntuneena Camilla Tuomi tasoitti pelin vain 16 sekuntia myöhemmin tarkalla alakulmavedolla. Erä jatkui tiukkana vääntönä erätauolle lähdettiin 2-4 Hyvinkään johdossa. Toisessa erässä paine oli lähes koko ajan Raision kenttäpäädyssä, mutta yksikään 19 laukauksesta ei uponnut hyvän pelin pelanneen Raision maalivahdin Annika Niskasen selän taa. Raisio sen sijaan onnistui kertaalleen, joten pitkälle erätauolle lähdettiin 3-4 tilanteessa.

Kolmas erä kulki edelleen Hyvinkään hallinnassa, mutta maalinteossa onnistuttiin vain kertaalleen, kun Elina Tahvanainen tinttasi Tuomen upean syötön jälkeen renkaan tyhjään maaliin. Viimeisessä erässä Raisio nousi heti ensimmäisessä vaihdossa maalin päähän. Takaisku kuitattiin jälleen heti seuraavassa vaihdossa. Erän loppupuolella kovalla työllä ansaittu onni oli Hyvinkään puolella, kun Tuomen pienestä kulmasta maalille heittämä rengas päätyi maaliin. Seuraavassa vaihdossa Vera Ketonen iski ilmasta irtorenkaan pussiin ja tilanne oli 4-8. Loppulukemat 4-9 Hyvinkäälle viimeisteli Rosa Kuronen.

Peli oli vauhdikas ja Raision maalivahti Niskanen torjui vakuuttavasti lähes 60 kertaa. Vaikka Hyvinkään maalivahti Taina Jääskeläiselle tuli huomattavasti vähemmän laukauksia, joutui hänkin välillä venymään ilmiömäisiin koppeihin. Siitä palkinnoksi Taina sai tänään tikkaat!

Huomenna on Hyvinkään Ykkössarjan ensimmäinen kotipeli Tampereen Ringetteä vastaan. Peli alkaa klo 16.30 - tervetuloa kaikki sankoin joukoin kannustamaan Hyvinkää voittoon!

Muista myös seurata Instagramissa: koko seuran tili on @hyvinkaaringette!