#10 Riina Sallinen pelasi pirteän ottelun.
#16 Emmi Jusslin ja #5 Mirva Miettinen puolustivat tiukasti.
#9 Elina Tahvanainen teki voittomaalin pari minuuttia ennen loppua.

Vaikeuksien kautta voittoon

Hyvinkää Ringeten edustusjoukkue matkasi sunnuntaina Turkuun Ykkössarjan ensimmäiseen peliinsä. Etukäteen ei ollut juurikaan tietoa siitä, minkälainen joukkue siellä asettuu vastaan.Turun valmentaja Pasi Kataja oli tuttu entuudestaan; vuoden 2004 MM-kisajoukkueen päävalmentajalle tervetuloa takaisin rokkaamaan ringetteen!

Peli pyöri alusta alkaen Hyvinkään kannalta oikeassa kenttäpäädyssä, mutta tulostaululla edettiin tasatahtiin. Hyvinkään otteissa näkyi sarja-avauksen tuoma jännitys ja hyökkäys oli hapuilevaa sekä tehotonta. Arvoa täytyy antaa Turun hyvin pelanneelle puolustukselle sekä maalissa erinomaisesti torjuneelle Erika Lammelle. Kahden erän jälkeen erätauolle mentiin Turun johtaessa 4-3.

Erätauon jälkeen jäälle luisteli vapautuneempi Hyvinkää. Pelin painopiste oli entistä vahvemmin Turun päässä. Silti Turku johti kolmannessa erässä kahdella maalilla 5-3 ja oli vielä neljännen erän puolivälissäkin maalin johdossa 6-5. Hyökkäyspelin parantuminen ja kärsivällisyys palkittiin, kun Hyvinkää nousi rinnalle ja meni pari minuuttia ennen loppua ohi Camilla Tuomen ja Elina Tahvanaisen maaleilla. Loppulukemat olivat 6-7 Hyvinkäälle. Valmentaja Kim Forsblom pelistä: ”Kovalla ja kärsivällisellä työllä pisteet matkasivat lopulta Hyvinkäälle. Voittoon täytyy olla tyytyväinen; lähes puolet kokoonpanostamme sai voitokkaan tulikasteen naisten tasolla.”

Edustusjoukkueen seuraava ottelu on torstaina 1.10. Leppävaarassa Espoossa, missä vastaan asettuu EKS. Ottelu alkaa klo 19.15. Tervetuloa kannustamaan!