Hyvinkää C voitti VG-62:n 6-5

24.1.2015

Hyvinkää Ringette kohtasi lauantaina VG-62 Naantalista. Ottelu oli c-tyttöjen ylempää loppusarjaa. Ottelussa Hyvinkää oli peräti 8 kertaa jäähypenkillä. Peli pysyikin rikkonaisena eikä yhteispeli toiminut odotetusti. Hyvinkää voitti hieman sekavan pelin lopulta 6-5 oltuaan jo 1-3 tappiolla. Voitolla Hyvinkään ringette nousi sarjassa viidenneksi.

Naantali siirtyi ensimmäisessä erässä 1-0 johtoon. Hyvinkää tasoitti nopealla vastaiskulla. Maalintekijänä oli Julia Nikander.

Toisessa erässä Hyvinkää pääsi yrittämään maalia kahden pelaajan ylivoimalla. Ylivoimaa ei saatu toimimaan ja maali jäi tekemättä.

Kolmannessa erässä Naantali iski kahdesti. Ensin hyvällä karvauspelillä rinkula riistettiin Hyvinkään puolustukselta ja vapaasta paikasta Naantalin Emmi Miettinen teki maalin Hyvinkään maalivahdin Veera Reilinin taakse. Naantali käytti oman ylivoimansa tehokkaasti ja taululla komeili 1-3 kolmannen erän jälkeen.

Neljännessä erässä Hyvinkään valmennus päätti tiivistää Hyvinkään kokoonpanon kahteen kentälliseen. Tällä kertaa se tuotti tulosta.  Hyvinkää lisäsi luistelua ja sai pelin käännettyä Naantalin päähän.  Hyvinkää sai luotua hyviä maalipaikkoja ja tasoitti pelin 3-3:een. Naantali käväisi vielä 3-4 johdossa, mutta Hyvinkää karkasi tehokkaan ja tarkasti viimeistelleen Vilma Lehtiön maaleilla 5-4 johtoon. Molemmat maalit syntyivät yhdessä vaihdossa 47 sekunnin sisällä. Molemmat joukkueet tekivät vielä yhden maalin ja peli päättyi lopulta Hyvinkään voittoon.

Hyvinkään ringeten joukkueesta pisteille pääsivät Vilma Lehtiö 2+0, Roosa Ravantti 1+2, Minka Levander 1+1, Julia Nikander 1+0, Veera Hakonen 1+0, Mikaela Saukkonen ja Riina Sallinen 0+1.

Hyvinkää ringette C joukkueen seuraava kotiottelu on la 7.2. klo 15:30 Hyvinkään jäähallissa.